Japanilainen munakaslettu okonomiyaki

page.title

Annoksia: 4-6

n. 1 l varhaiskaalia ohuiksi viipaleiksi silputtuna
2 dl ruohosipulia hienonnettuna
1 dl seesaminsiemeniä paahdettuna
4 isoa kananmunaa
1 rkl vettä
1 tl suolaa (tai 1 rkl soijakastiketta)

Lisäksi
rypsiöljyä paistamiseen
2 dl majoneesia
1 dl Yutaka Miso-seesamikastiketta tai 1 dl Sempio korealaista maustekastiketta tai 1 rkl  srirachaa

  • Gluteeniton
  • Maidoton

Sekoita kaali, ruohosipuli ja seesaminsiemenet. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi ja suola (tai soija).

Kuumenna öljy muurikassa tai pannulla. Lisää kuumalle levylle tirisemään pari desiä kaaliseosta. Paista muutama minuutti. Kaada päälle munakasmassaa, niin että lettu saa jää ohueksi. Käännä varovasti lastalla ja paista muutama minuutti toiselta puolelta. Annoksesta tulee koosta riippuen 4-8 okonomiyakia.

Tarjoa munakkaiden kanssa majoneesia ja valitsemaasi kastiketta.

Koreasti grillaten

Tänä kesänä grillataan herkkuja korealaisittain. Aitoa korealaista makua ruokiin saat Sempion korealaisilla tuotteilla; marinadeilla, chilitahnoilla ja kimchillä. Ssamjangia eli korealainen maustetahn

...

Lue lisää »

Lue kaikki artikkelit