Helmicouscous-salaatti ponzukastikkeella

page.title

Annoksia: 4

1 pkt (250 g) Artesan Grains Helmicouscous
½ kurkku
1-2 porkkanaa
pala retikkaa
½ kesäkurpitsaa
1 ruukku perillaa tai lehtiperisiljaa  
1 rkl mustia seesaminsiemeniä paahdettuna  
1 rkl Yutaka wakamea liotettuna  
Kastike
2 rkl Yutaka Mirin makea maustekastike
1 rkl Yutaka Japanilainen Riisiviinietikkaa
2 rkl Yutaka Yuzu Ponzu soijakastiketta
1 tl sokeria  
1 tl mustapippuria rouhittuna 

 

   

Keitä helmicouscous pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi kurkku, porkkana, retikka ja kesäkurpitsa pitkiksi suikaleiksi. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Jaa annoskulhoihin tai yhteen isoon salaattiastiaan helmicouscous, kasvissuikaleet, perilla, wakame ja seesaminsiemenet. Sekoita vielä kastike joukkoon ja tarjoa esimerkiksi cevicheleipästen kera.

Koreasti grillaten

Tänä kesänä grillataan herkkuja korealaisittain. Aitoa korealaista makua ruokiin saat Sempion korealaisilla tuotteilla; marinadeilla, chilitahnoilla ja kimchillä. Ssamjangia eli korealainen maustetahn

...

Lue lisää »

Lue kaikki artikkelit