Halloumi-ranskalaiset

page.title

Annoksia: 4

500 g halloumi-juustoa
1 dl vehnäjauhoa
1 rkl Geeta's Tikka mausteseosta
 

Dipit
Sempio Ssamjangia
Geeta’s Chutneyta

(majoneesia)

Kuivaa halloumin pinta. Leikkaa halloumi tikuiksi. Sekoita lautasella vehnäjauho ja mausteseos. Pyöritä halloumi-tikut erissä maustetussa vehnäjauhossa.

Kuumenna öljy kattilassa. Vuoraa lautanen talouspaperilla. Öljy on sopivan lämmintä, kun pieni leipäpala ruskistuu noin 20 sekunnissa. Uppopaista juustotikut muutamassa erässä. Nosta paperille valumaan. Tarjoa dippien kanssa.

Koreasti grillaten

Tänä kesänä grillataan herkkuja korealaisittain. Aitoa korealaista makua ruokiin saat Sempion korealaisilla tuotteilla; marinadeilla, chilitahnoilla ja kimchillä. Ssamjangia eli korealainen maustetahn

...

Lue lisää »

Lue kaikki artikkelit